dimarts, 27 d’octubre del 2009

CLUB DE LECTURA




Aquest serà el nostre espai per suggerir lectures, comentar-les i compartir-les.

8 comentaris:

  1. Holaaa
    Hi ha una triologia que m'ha agradat molt. És la triologia dels Jocs de la Fam. Encara em falta per llegir el tercer però els dos primers estan bastant bé. Són aquests:
    1. Els jocs de la Fam
    2. En flames
    3. L'ocell de la revolta
    Són de la Suzanne Collins
    Deeew

    ResponElimina
  2. Us frecomano una trilogia que em va agradar molt.

    MEMÒRIES D'IDHUN.

    ResponElimina
  3. EL LLIBRE QUE MÉS M'AGRADA DE TOTS ELS QUE ME HE GELLIT ÉS UN DE LES CRONIQUES DE LA TORRE,
    SON QUATRE LLIBRES MOLT INTERESSANTS QUE TRACTEN DE MAGIA.

    ResponElimina
  4. Hola, soc n'Andreu jo us recomanaria un llibre que val la pena llegir. S'anomena: La catedral del mar, aquest llibre el recomano per a les persones a les quals els hi agrada les noveles historiques. Sa versio original esta en castella pero crec que es pot aconseguir en català, l'escriptor es Ildefonso Falcones.

    ResponElimina
  5. Un dels llibre que més m'agrada és un anomenat Ghostgirl. Tracta d'una noia que després de morir, ha d'ajudar als seus companys morts a creuar a l'altre costat, cosa que no li fa cap gràcia. L'autora és la Tonya Hurley, que també n'ha escrit la segona part, El Retorn.

    Maria Clapés

    ResponElimina
  6. Hola sóc en Víctor I el llibre que més m'ha agradat és la sombre del viento de Carlos Ruíz zafón, és de misteri i t'enganxa i no el pots parar de llegir!!

    ResponElimina
  7. Hola, sóc n'Andreu jo us recomanaria un llibre que val la pena llegir. S'anomena: La catedral del mar, aquest llibre el recomano per a les persones a les quals els hi agrada les noveles historiques. Sa versio original esta en castella pero crec que es pot aconseguir en català, l'escriptor es Ildefonso Falcones.

    ResponElimina
  8. M'agradaria recomanar un llibre i la seva continuació:
    *Mitjanit (Claudia Gray)
    *Adicció (Claudia Gray)

    ResponElimina