dimarts, 12 de gener del 2016

Lectures 4t ESO

2a avaluació



Sense sortida

Autor:

Vallbona, Rafael
En un barri, dues noies amigues són testimonis de l'atac mortal d'un grup de joves a uns immigrants. Els joves se n'adonen i no volen testimonis. La vida prendrà un altre rumb per a elles i per al barri.
Sinopsi: 
La Juana i la Rosa són dues amigues que veuen com el seu barri de sempre canvia: una mala mirada pot provocar una batalla campal, antics companys d'institut es rapen el cap i diuen que cal fer fora els immigrants... Accepten les coses com són o reaccionen? Un dia són testimonis d'un fet gravíssim i prendran partit, i la vida se'ls complicarà


Demana'm la lluna

Descripció:
La Blanca camina cap a la taquilla 16 sense desviar la vista de les rajoles del terra. L’obre i en recull les seves coses, les poques que queden. La Blanca canvia d’institut. Li ho ha recomanat el seu psicòleg. Al nou centre, ningú no la coneix, i allà l’Àlex i els seus no podran continuar humillant-la com ho han fet fins ara. Malgrat tot, la Blanca sap que deixa enrere moltes més coses bones que dolentes, per això mira amb certa nostàlgia el que ha estat el seu institut des de fa dotze anys. Tot i que ara també és feliç per aquesta altra vida que comença i que, per primer cop, li ve de gust explorar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada