dilluns, 28 de març del 2011

Troba les 6W

1.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte passat Martí C. S, de 41 anys i veí de Bellver de Cerdanya de qui la policia tenia una ordre de recerca i detenció per incomplir l’ordre de reingrés a un centre penitenciari de la demarcació de Barcelona després de gaudir d’un permís. L’home havia de tornar a la presó el 27 de juliol després d’un permís penitenciari però no ho va fer.
Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per localitzar-lo que va conduir la policia a la comarca de la Cerdanya. Concretament, va ser detingut a la zona del Molí d’en Pous de Taió, a Bellver de Cerdanya. Durant el temps en què estava fugit, l’home hauria comès quatre robatoris a la Cerdanya, en una casa de colònies, en un alberg a més d’endur-se dos vehicles, segons va informar ahir l’Agència Catalana de Notícies.

2.

Les Jornades de cinema espanyol, que organitza l’ambaixada d’Espanya, obren avui la segona edició i ho fan amb un convidat de luxe, l’actor José Sacristán, que visitarà Andorra per protagonitzar el debat que tindrà lloc després de la projecció del film La Vaquilla, de Luis García Berlanga.






3.

Un grup de manifestants francesos han tallat aquest matí la carretera RN-22 d'accés a França a la sortida del Pas de la Casa. La durada de la protesta és indefinida i els vehicles es troben aturats.


La jornada de vaga general a França s'ha fet sentir al Principat després que aquest matí un grup de manifestants francesos hagin tallat la via que uneix Andorra i França, molt a prop de Pas de la Casa, amb el conseqüent bloqueig de trànsit.
L'Agència de Mobilitat ha tingut constància del bloqueig de la carretera passats deu minuts de les deu del matí i de moment la situació es qualifica d'indefinida. Avui hi ha convocades mobilitzacions a tot l'Estat francès en protesta per la reforma de les pensions que impulsa el president Nicolas Sarkozy. Les protestes ja s'allarguen des de fa dies i al país veí comença a haver-hi problemes d'abastiment de combustible.

4.

El nou programa 'No me la puc treure del cap', que TV3 emetrà cada dijous a partir d'aquesta setmana, repassarà a fons les 14 grans cançons catalanes, que van des de la Nova Cançó fins al rock català, les cançons infantils, temes de musical, havaneres, rumbes i, fins i tot, l'himne del Barça. El nou programa s'emetrà abans del 'Polònia' i tindrà una durada de 30 minuts. Presentat per Roger de Gràcia, 'No me la puc treure del cap' analitzarà 'amb respecte però també amb sentit de l'humor' aquestes cançons i n'entrevistarà els autors, n'estudiarà la construcció musical i melòdica, buscarà els significats amagats de cada cançó i, en definitiva, es preguntarà com s'ha convertit en un clàssic.



Extret de margiNEWS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada