dimarts, 10 de novembre del 2009

La recomanació de....Dani Sevilla (1r B)












La Carlota i el misteri del canari robat

Gemma Lienas

Col·lecció: La Tribu de C

amelot

Editorial Empúries

Amb olors i tintes màgiques!

Coneixes la Carlota? Vine amb ella i la seva colla per viure moltes aventures i resoldre misteris. Apunta't a la Tribu de Camelot!

En Papageno, el preciós canari de la veïna Rosa, ha desaparegut. Qui pot haver-lo raptat? I per què? La Tribu de Camelot comença a investigar-ho. Un antic llibre de màgia posa sobre la pista del culpable i comença una cursa contra rellotge per trobar el canari abans no sigui massa tard...

Treballar sempre en equip, defensar els més febles i lluitar per la igualtat” és el codi d'honor de la ‘La tribu de Camelot’


I si, a més, vols formar part de La tribu de Camelot seràs benvingut i benvinguda al seu web on podràs llegir el primer capítol de cada llibre de la col·lecció.
Veniu a passar-vos-ho bé amb la Carlota, una noia curiosa i vital que no suporta les injustícies. Amb les seves amigues i amics formen la Tribu de Camelot, treballen sempre amb equip, defensen a qui ho necessiti i lluiten per la igualtat. Esteu a punt per viure aventures i resoldre misteris? Apunta't a la tribu de Camelot!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada