dimecres, 30 d’abril del 2014

Selva de tenebres
Autor: Frederic Mayol

Il·lustracions: Delphine Labedan



   


        
                
   
Quan el Josep i el seu oncle Daniel arriben a un orfenat de l’Índia per conèixer la petita Beena, a qui els seus pares han adoptat, descobreixen que l’han segrestada. Tots dos comencen una cursa contra rellotge per alliberar-la abans que uns mercenaris se l’enduguin del país, però quan el Daniel és fet preponer pels segrestadors, el Josep, un nen de ciutat,
s'haurà d'espavilar per sobreviure en una selva inhòspita...
Coneixerà el Rajiv –un noi una mica més gran que ell amb qui s'enfrontarà al cap dels mercenaris, cavalcarà a través de boscos i haurà de fugir d'un vaixell en flames.
Perill, misteri, aventures, acció, amistat... de tot això i més està formada aquesta selva de tenebres que no els vol deixar escapar.


Fredric Mayol Ibànez va néixer a Barcelona i viu a Salt des de fa una pila d'anys. Amb les seves ànsies d'aventures, es va diplomar en Arqueología Hispànica per la Universitat de Barcelona i després es va llicenciar en
Geografia i Història per la UNED.
Actualment té preparades dues novel·les més, la segona part de L’aniversari robat –títol publicat també per Edicions del Pirata– i una altra de viatges.
Ha quedat dues vegades finalista del Premi de Cartes Romàntiques de Calafell i ha obtingut la primera beca d’estada a Hugoenea, la Casa de l’Escriptor, al País Basc.
Delphine Labedan va nèixer a Pau (França) i es va diplomar en Arts Plàstiques per la Universitat de Bordeaux i en Història de l’Art per la de Pau. Ha dut a terme diverses exposicions de pintura.
Després de treballar com a professora d’arts plàstiques a França, és actualment professora de dibuix i pintura a l’Escola de Belles Arts de Salt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada